Vlaams Radio Koor Masterclass

Het internationaal gerenommeerde Vlaams Radio Koor heeft een lange traditie op gebied van uitvoering van een breed spectrum aan koormuziek met een speciale focus op a capella repertoire. Het koor krijgt uitmuntende kritieken voor de voortreffelijkheid en het professionalisme van haar uitvoeringen en is een gevestigde waarde in de Europese koorwereld. Met Hervé Niquet, muziekdirecteur sinds 2010, heeft het koor een visionair en ervaren leider met expertise op gebied van koordirectie en zangtechniek.

De Vlaams Radio Koor Masterclass voor dirigenten is toegankelijk voor zowel actief deelnemende dirigenten als voor het grote publiek. Er is plaats voor maximaal 6 deelnemende dirigenten. De dirigenten zullen in het bijzijn van publiek, een aantal a capella werken en werken met piano repeteren met het Vlaams Radio Koor (6/6/6/6) onder de supervisie van Hervé Niquet. Na elke sessie krijgen de dirigenten nog apart feedback van Hervé Niquet. Elke dirigent heeft elke dag een sessie.

Programma

tbc

Tickets Flagey

Ticketshop

Heilig Kruisplein | 1050 Brussel | Tel: 02/620 41 10
dinsdag-vrijdag, 12:00 > 17:00 & één uur voor elke voorstelling

Online

www.flagey.be

reserveringskosten €1/ticket

De masterclass (Studio 1) is ook open voor het publiek, tickets aan €20 voor het geheel van de drie dagen zijn beschikbaar.

Locatie

Flagey  | Heilig Kruisplein 1  | 1050 Brussel

 

openbaar vervoer: Tram 81, 83 | Bus 38, 59, 60, 71 | Halte: Flagey (www.mivb.be)

fiets: Villo station nr. 108 – Flageyplein (www.villo.be). Fietsen, scooters, motorfietsen kunnen worden gestald op het Heilig-Kruisplein.

parking: Flagey (Flageyplein, 1050 Brussel)

contact: 02/641 10 10