stage

Vlaams Radio Koor Stage 2017-2018

Jong vocaal talent krijgt de kans samen te werken met het Vlaams Radio Koor en chef-dirigent Hervé Niquet.

Gecoacht worden door de zangers van het Vlaams Radio Koor? De beste studenten van de Vlaamse conservatoria krijgen deze kans, dankzij een stage in het hart van het koor. De audities vinden plaats op 23 oktober in Flagey.

Het Vlaams Radio Koor start een stageprogramma voor zangstudenten van de Vlaams conservatoria. De stage biedt jong talent de mogelijkheid ervaring op te doen in een professionele omgeving van hoog niveau. Elke stemgroep wordt begeleid door een coach uit het Vlaams Radio Koor, en werkt samen met de Franse chef-dirigent Hervé Niquet in een uiteenlopend programma gaande van Mendelssohn tot Bernstein.

Het internationaal gerenommeerde Vlaams Radio Koor heeft een lange traditie op gebied van uitvoering van een breed spectrum aan koormuziek met een speciale focus op a capella repertoire. Het koor krijgt uitmuntende kritieken voor de voortreffelijkheid en het professionalisme van haar uitvoeringen en is een gevestigde waarde in de Europese koorwereld. Met Hervé Niquet, muziekdirecteur sinds 2010, heeft het koor een visionair en ervaren leider met expertise op gebied van koordirectie en zangtechniek.

Schrijf je nu in

De audities staan open voor conservatoriumstudenten en vinden plaats op 23 oktober om 15u in Studio 1 van Flagey.

Repertoire:

Wolfgang Amadeus Mozart - Kyrie uit Requiem