concert geannuleerd

De gezondheid van iedereen betrokken bij onze concerten heeft absolute prioriteit. Daarom annuleert het Vlaams Radiokoor, in overleg met zijn partners, deze concerten.

Alle getroffen tickethouders van de betrokken concerten worden eerstdaags gecontacteerd door de respectievelijke organisator.

Gecomponeerd voor de Opéra Comique in 1857 en gebaseerd op een verhaal uit de oude Griekse mythologie, vertelt Ambroise Thomas in Psyché het verhaal van Eros en Psyché, die hun liefde gedwarsboomd zien door de cynische Mercure.

Het oeuvre van Thomas, nochtans behoorlijk omvangrijk, verdween wat naar de achtergrond door het succes van tijdsgenoten als Gounod – maar zijn onmiskenbare talent als orkestrator en feilloze beheersing van de stem maken zijn werk meer dan de moeite waard.

met:
Jodie Devos, Psyché / Karine Deshayes, Eros / Tassis Christoyannis, Mercure / Ludivine Gombert, Dafné / Marie Gautrot, Bérénice / Artavazd Sargsyan, Antinoüs / Jérôme Boutillier, Gorgias / Patrick Bolleire, Le Roi

Pierre Bleuse

Jodie Devos, sopraan

solist

Orchestre de Chambre de Paris

15 Avenue Montaigne, 75008 Paris (FR) | +33 (0)1 49 52 50 50

www.theatrechampselysees.fr

> box office

15 avenue Montaigne - 75008 Paris
(maandag tot zaterdag, 12u > 19u)
(du lundi au samedi de 12h à 19h)