Dietrich Buxtehude – Membra Jesu Nostri, BuxWV 75
Giovanni Battista Pergolesi
– Stabat Mater Dolorosa, Grave
Dietrich Buxtehude
– Fried und Freudenreiche Hinfahrth, BuxWV 76: II. Klagelied - "Muß Der Tod Denn Auch Entbinden"
Caroline Shaw
–To the Hands
Anna Thorvaldsdottir
– Ad Genua
Patricia van Ness
– Cor meum est Templum Sacrum
UPDATE: Terugbetaling tickets Flagey
• Kocht u uw tickets online, via de website van Flagey? Dan zal uw aankoop automatisch worden terugbetaald in de komende dagen.
• Kocht u uw tickets via de Flagey ticketshop of de Flagey callcenter? Geef Flagey dan tegen ten laatste 31 maart uw rekeningnummer en ticketgegevens (bestelnummer en/of datum en naam van het evenement) door via ticket@flagey.be. Flagey zorgt er voor dat u zo snel als mogelijk wordt terugbetaald.
• Als u hierover nog vragen heeft, kan u Flagey bereiken via ticket@flagey.be of via social media.
> download: lyrics and programme notes

concert geannuleerd

De recente evoluties en beslissingen van de overheden met als doel de verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te perken, noodzaken het Vlaams Radiokoor om alle activiteiten met onmiddellijke ingang op te schorten tot en met 9 april.

De gezondheid van iedereen betrokken bij onze concerten heeft absolute prioriteit.

Alle getroffen tickethouders van de betrokken concerten worden eerstdaags gecontacteerd door de respectievelijke organisator. Hier vind je meer info.

Bart Van Reyn

Bart Van Reyn is vanaf seizoen 19-20 muziekdirecteur bij het Vlaams Radiokoor. Zijn heldere visie op repertoire en grote passie voor het métier maken hem de ideale match voor het Radiokoor.

lees de biografie

Il Gardellino

ensemble lees de biografie

Vlaams Radiokoor

Lees alles over het Radiokoor, onze rijke geschiedenis en maak kennis met onze zangers.

Concert plus

Abdij ter Kameren, 1050 Elsene | +32 2 641 10 20