De World Choir Games, de grootste zangwedstrijd voor koren ter wereld, die deze zomer in Vlaanderen zouden plaatsvinden, worden uitgesteld naar juli 2021.

Dat beslisten de Vlaamse overheid en de internationale rechtenhouder INTERKULTUR in overleg met het lokale organisatiecomité Koor&Stem en de gaststeden Antwerpen en Gent. De gezondheid, het welzijn en de veiligheid van de deelnemende koren, de meereizende supporters en de vele fans en bezoekers in Vlaanderen is het allerbelangrijkste. Gezien de COVID-19 pandemie kunnen die momenteel niet gegarandeerd worden.

meer informatie vind je op de website van www.wcg2020.be

Bart Van Reyn

Bart Van Reyn is vanaf seizoen 19-20 muziekdirecteur bij het Vlaams Radiokoor. Zijn heldere visie op repertoire en grote passie voor het métier maken hem de ideale match voor het Radiokoor.

lees de biografie

vanaf gratis