We zijn erg blij met de vele fijne reacties die we van jullie krijgen! Week na week steken jullie ons een hart onder de riem - bedankt daarvoor.

En: jullie sturen ons ook leuke tips, ideeën en suggesties door. Die delen we graag met iedereen, dus veel plezier met het ontdekken en uitproberen ervan!

Blijf ons dus zeker jouw leukste, mooiste, grappigste, meest emotionele tips bezorgen: info@vlaamsradiokoor.be

tip #08

Ik heb een oude hobby weer opgestart: ik ben weer aan het schilderen. Vaak buiten, met het mooie weer. En steeds met klassieke muziek op de achtergrond.
Stéphane

tip #07

Zelf brood bakken, ik de samenstelling, mijn man het kneden. Echt lekker!
Marina

tip #06

De winter van Breughel: 2000 puzzelstukjes transformeren tot een tafelgroot tafereel, met Klara op de achtergrond!
Paul

tip #05

Mijn oudste dochter zet een karretje buiten (zij hebben veel wandelaars in hun straat) met allerhande speelgoed waarmee haar kinderen niet meer spelen. De kinderen die voorbij wandelen mogen meenemen wat ze willen. Een héél goed idee, vind ik!
Hilde

tip #04

Ik probeer elke namiddag een 2-tal uur te bewegen, steeds op muziek! Wat gym-oefeningen, wat dansen - waar ik zin in heb.
Sonja

tip #03

Op wereldreis langs de mooiste musea, die nu gratis toegankelijk zijn. Ik geniet van de schilderijen en ontdek veel nieuwe schilders.
Steven

tip #02

Mijn wekker blijft op 'werk' ritme staan. Maar in plaats van naar kantoor te rijden, start ik elke weekdag met een wandeling. Ik ontdek zoveel in mijn buurt!
miss piggy

tip #01

Niet origineel, maar we genieten er toch van: lezen, en puzzelen! We doen het samen, maar missen onze kleinkinderen om wat te helpen met de kleine stukjes...
Jeanine