De collega's van het Vlaams Radio Koor maken seizoen in seizoen uit met veel plezier wat plaats vrij aan hun bureau's: voor jong bloed om de teams tijdelijk versterken. Onze stagiairs worden voor enkele maanden volwaardige nieuwe collega's, die we zoveel mogelijk verschillende aspecten van onze mooie muziekwereld laten proeven.

“Ik heb zoveel verschillende dingen gedaan waar ik op voorhand nooit aan gedacht had: een echte ervaring!”
- toon, stagiair productie

goed gesprek

Van productie tot communicatie, van muziekbibliotheek tot de jeugdorkesten: je kan op verschillende plekken in de organisatie terecht. We kijken naar ambitie en goesting, naar competenties en zin om bij te leren. Elke stage begint dan ook met een goed gesprek: wat wil je voor jezelf bereiken? Welke verworven bagage wil je aan de werk-realiteit toetsen? Waar wil je nieuwe kennis opdoen?

Elke stage begint dan ook met een goed gesprek:

  • wat wil je voor jezelf bereiken?
  • welke verworven bagage wil je aan de werk-realiteit toetsen?
  • welke nieuwe ervaringen en kennis zoek je?
  • wat kan jij aan onze organisatie bijdragen?
“Het is echt zot wat ik allemaal kon en mocht doen. ik heb zoveel bijgeleerd, en heb door mijn stage zelfs beslist om nog verder te studeren in een heel andere richting”
- jean-louis, stagiair communicatie

Kriebelt het om ook in onze wereld te duiken?
Bekijk dan snel onze stageplaatsen digitale communicatie en productie, en stuur je kandidatuur vandaag nog in: wie weet ben jij onze volgende tijdelijke collega!