Bereid je voor op een bezwerende concertavond. Een bezwerende concertavond die speelt met herhaling. Herhaling van klanken en tonen, herhaling van woorden en noten. Kortom: de pulserende, psychedelische ervaring van een avond in het teken van de minimalistische stroming. Laat je onderdompelen en meevoeren in een onhoudbare muzikale stroom. Stroomstoten verzekerd in de iconische partituren van Philip Glass, Steve Reich, David Lang, Wim Mertens en Michael Nyman. BL!NDMAN Strings staat in al deze repetitiviteit aan onze zijde bereid. Bereid je voor!

Philip Glass
Glassworks: Opening
3 Songs for Mixed Choir A Cappella: No. 3, Pierre de soleil
Truman Sleeps

Steve Reich
Clapping Music
Triple Quartet

David Lang
The Writings: No. 2, If I Am Silent (After the Book of Esther)

Michael Nyman
Rochester’s Farewell
I Am an Unusual Thing
The Heart Asks Pleasure First

Thomas Jennefelt
Villarosa Sequences: No. 3, Villarosa Sarialdi

Wim Mertens
Hedgehog’s Skin

+ POST-CONCERT: REPEATREPEATREPEAT by Sander De Keere

Minder in een wereld van steeds meer. Multi-instrumentalist en componist Sander De Keere neemt je mee op een repetitieve trip voor verschillende bezettingen met invloeden uit de minimal music. “Tussen onze nood aan onthaasting en onze haastige manier van leven zit een bijzondere spanning. Die inspireert me voor mijn muziek.”

_____
met de steun van Beside Tax Shelter en de Belgische Taxshelter