concert geannuleerd

De gezondheid van iedereen betrokken bij onze concerten heeft absolute prioriteit. Daarom annuleert Vlaams Radiokoor, in overleg met zijn partners, deze concerten.

Alle getroffen tickethouders van de betrokken concerten worden eerstdaags gecontacteerd door de respectievelijke organisator.

De Verrijzenis en de Hemelvaart: twee essentiële momenten in het leven van Jezus, die talloze meesterwerken inspireerden. Het oratorium van Carl Philipp Emanuel Bach is er een schitterend voorbeeld van: het toont zijn meesterschap in het vertalen van emoties naar muziek – een talent dat Mozart diep bewonderde.

Hervé Niquet

Hervé Niquet is chef-dirigent bij het Vlaams Radio Koor en vaste gast-dirigent van Brussels Philharmonic. De zoektocht naar onbekende parels in het repertoire is de rode draad doorheen zijn carrière.

lees de biografie

Orchestre de Chambre de Genève

ensemble

vanaf 12/08/2019