UPDATE: Terugbetaling tickets Flagey

Kocht u uw tickets online, via de website van Flagey?
Dan zal uw aankoop automatisch worden terugbetaald in de komende dagen.
Kocht u uw tickets via de Flagey ticketshop of de Flagey callcenter?
Geef Flagey dan tegen ten laatste 31 maart uw rekeningnummer en ticketgegevens (bestelnummer en/of datum en naam van het evenement) door via ticket@flagey.be. Flagey zorgt er voor dat u zo snel als mogelijk wordt terugbetaald.
Heeft u hierover nog vragen?
Dan kan u Flagey bereiken via ticket@flagey.be of via social media.

concert geannuleerd

De recente evoluties en beslissingen van de overheden met als doel de verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te perken, noodzaken Brussels Philharmonic & Vlaams Radiokoor om alle activiteiten met onmiddellijke ingang op te schorten tot en met 9 april.

De gezondheid van iedereen betrokken bij onze concerten heeft absolute prioriteit.

Alle getroffen tickethouders van de betrokken concerten worden eerstdaags gecontacteerd door de respectievelijke organisator. Hier vind je meer info.

Stéphane Denève

Stéphane Denève is de muziekdirecteur van Brussels Philharmonic. Deze Franse topdirigent combineert in zijn programma’s de muziek uit de 21ste eeuw met de grote klassiekers, en zet zo een dialoog op tussen het repertoire van vroeger en dat van de toekomst.

James Ehnes, viool

solist

Brussels Philharmonic

orkest

Brussels Philharmonic werd in 1935 opgericht door de Belgische openbare omroep (NIR), en was en is bekend als pionier in het uitvoeren van muziek van de eigen tijd – een reputatie die wereldvermaarde componisten als Bartók, Stravinsky en Messiaen naar Brussel haalde. De historische thuishaven is Flagey, waar het orkest repeteert en concerteert in de akoestisch tot de wereldtop behorende Studio 4.

lees de biografie

Flagey, Heilig-Kruisplein, 1050 Brussel | +32 2 641 10 20