Safety first: zo kom je veilig terug naar de concertzaal.

Publiek en musici hebben er reikhalzend naar uitgekeken: vanaf september staat het Vlaams Radiokoor weer live in de concertzaal, en kunnen de zangers opnieuw muziek maken met en voor hun publiek.

Alle concerten voldoen aan de geldende richtlijnen, om zo voor zowel de bezoekers als de musici een veilige omgeving te garanderen. De concerten duren een uur, hebben geen pauze en worden vaak twee keer per avond uitgevoerd.

Ontdek hoe we samen met de concertzalen je concertbezoek veilige en aangenaam maken, zodat je in alle rust kan genieten van het muzikaal moois dat we brengen!

De algemene regels

• Respecteer de hygiĆ«neregels
  • Draag een mondmasker
  • Hou voldoende afstand
  • Blijf thuis als je je ziek voelt of koorts hebt
  • Voor veelgestelde vragen over het coronavirus kan je terecht op de website van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid

Om je concertbezoek op een veilige manier te laten verlopen zetten we alle afspraken per concertzaal nog even op een rijtje.

Veiligheidsmaatregelen voor jouw Vlaams Radiokoor concert in...