Safety first: zo kom je veilig terug naar de concertzaal.

Publiek en musici hebben er reikhalzend naar uitgekeken: vanaf juni gaan de deuren van de concertzalen weer open, en kunnen de zangers van het Vlaams Radiokoor opnieuw muziek maken met en voor hun publiek.

Alle concerten voldoen aan de geldende richtlijnen, om zo voor zowel de bezoekers als de musici een veilige omgeving te garanderen. De concerten duren een uur en hebben geen pauze.

Ontdek hoe we samen met de concertzalen je concertbezoek veilige en aangenaam maken, zodat je in alle rust kan genieten van het muzikaal moois dat we brengen!

De algemene regels

• Respecteer de hygiëneregels
  • Draag een mondmasker
  • Hou voldoende afstand
  • Blijf thuis als je je ziek voelt of koorts hebt
  • Voor veelgestelde vragen over het coronavirus kan je terecht op de website van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid

Om je concertbezoek op een veilige manier te laten verlopen zetten we alle afspraken per concertzaal nog even op een rijtje.

Veiligheidsmaatregelen voor jouw Vlaams Radiokoor concert in...