Het Vlaams Radiokoor brengt een onvergetelijke selectie uit The Great American Songbook.

Laat je onderdompelen in de glitter & glamour van een Amerikaanse jazzclub, en geniet van tijdloze klassiekers zoals I've Got You Under My Skin, My Funny Valentine en Moon River.

Het Vlaams Radiokoor koos de mooiste nummers uit The Great American Songbook - en vroeg componist Jeroen D’hoe om er nieuwe arrangementen van te maken.

Samen met zangeres Ibernice MacBean, solisten van Brussels Philharmonic en Jeroen D’hoe zelf achter de piano zorgt het Radiokoor een heerlijk concert vol muzikale parels, op onnavolgbare wijze aan elkaar gepraat door master of ceremony Ben Mouling. Let’s misbehave!

Cole Porter Begin the Beguine / Let's Misbehave / Night and Day / I've Got You Under My Skin / Every Time We Say Goodbye
Richard Rodgers & Lorenz Hart My Funny Valentine
Henry Mancini & Johnny Mercer
Moon River
Albert Beach & Charles Trenet
I Wish You Love
Thelonious Monk
Round Midnight
Arthur Hamilton
Cry Me a River
Victor Young & Edward Heyman When I Fall in Love
Georges Shearing & George D. Weiss
Lullaby of Birdland
George Douglas & George D. Weiss
What a Wonderful World
Jeroen D'hoe
The Rhythm

ontdek meer

Cole Porter

Niemand schreef ooit mooier over de liefde... lees het boeiende levensverhaal van Cole Porter.

vocale bigband

Componist Jeroen D'hoe bewerkte de jazz standards voor het Radiokoor, en speelt zelf ook mee!

lees het interview

The Songbook

Lees het verhaal achter deze tijdloze 'standards'.

ontdek The Songbook

praktisch