Arvo Pärt weekend

Het Arvo Pärt weekend ging niet ongemerkt voorbij, de Estse publieke omroep (ERR) was ook aanwezig. Bekijk hier de reportage

Songs for the Crossing Aftermovie

Op 15 december ging 'Songs for the Crossing' van de Belgische componist Jeroen D’hoe en op tekst van Stefan Hertmans in wereldpremière in Flagey. De liederen herinneren ons aan de beruchte oversteek van de IJzer in Tervaete tijdens Wereldoorlog I. Maar tegelijkertijd, actueler kan het project niet zijn, is ‘the crossing’ een metafoor voor de huidige vluchtelingenmigratie. Met grote dank aan UNHCR & Little Miss Robot.

Formidable (Stromae)

Koningin Kato

Muziektheaterstuk van gezelschap Zingend Schip, bravo aan alle jonge talenten!

Concertreeks olv Hervé Niquet

Agnus Dei - Barber

Bekijk en beluister onze uitvoering van Agnus Dei, opgenomen in Flagey en al meer dan 250.000 keer bekeken!

Kijk

Sleep LIVE

Bekijk het live-optreden bij Van Gils & Gasten met Eric Whitacre en het Vlaams Radio Koor.